Menu

Personvernregler

 

Vi, Blue Diamond Products Ltd (eiere av Outdoor Revolution nettsiden på www.outdoorrevolution.com) er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv.

Denne policyen og eventuelle andre dokumenter som refereres til i den, beskriver hvordan eventuelle personlige opplysninger vi samler inn fra deg, eller som du gir oss, behandles av oss. Denne policyen beskriver spesielt våre synspunkter og praksis angående dine personlige data

For databeskyttelsesloven 1998 (loven) er datastyringen Blue Diamond Products Ltd.

Registreringsnummeret til Blue Diamond Products Ltd. på det britiske databeskyttelsesregisteret er 4090477.

For å motta informasjon om dine personlige data, er formålene og partene dataene delt med, ta kontakt med eieren.

 

Datakontroller og eier 

Outdoor Revolution,
Unit 1 Brick Park,
Bretfield Court,
Bretton Street Industrial Estate,
Dewsbury,
West Yorkshire,
WF12 9BY

E-postadresse til eierkontakt: cs@blue-diamond-products.co.uk

 

Typer data samlet inn

Eieren gir ikke en liste over personlige datatyper samlet.

Komplette opplysninger om hver type innsamlede personopplysninger er gitt i de dedikerte delene av denne personvernreglene eller ved spesifikke forklaringstekster som vises før datainnsamlingen.

Personopplysningene kan leveres fritt av brukeren, eller, i tilfelle bruksdata, samles automatisk når du bruker dette programmet.

Alle data forespurt av denne søknaden er obligatorisk, og manglende levering av disse dataene kan gjøre det umulig for denne applikasjonen å tilby sine tjenester. I tilfeller der denne søknaden spesifikt angir at noen data ikke er obligatoriske, er brukerne frie til ikke å formidle disse dataene uten noen konsekvenser for tilgjengeligheten eller driften av tjenesten.

Brukere som er usikre på hvilke personlige opplysninger som er obligatoriske, er velkommen til å kontakte eieren.

Ethvert bruk av informasjonskapsler - eller andre sporingsverktøy - ved dette programmet eller av eierne av tredjepartstjenester som brukes av denne applikasjonen, tjener formålet med å yte tjenesten som kreves av brukeren, i tillegg til andre formål som er beskrevet i dette dokumentet og i informasjonskapsel, hvis tilgjengelig.

Brukere er ansvarlige for tredjeparts personopplysninger som er innhentet, publisert eller delt gjennom denne applikasjonen, og bekrefter at de har tredjeparts samtykke til å levere dataene til eieren.

 

Modus og sted for behandling av dataene

 

Metoder for behandling

Datakontrolleren behandler dataene til brukerne på en forsvarlig måte og skal treffe hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å forhindre uautorisert tilgang, avsløring, modifikasjon eller uautorisert destruksjon av dataene.

Databehandlingen utføres ved hjelp av datamaskiner og / eller IT-aktiverte verktøy, i følge organisasjonsprosedyrer og moduser som er strengt knyttet til oppgitte formål. I tillegg til datastyringen, kan dataene i enkelte tilfeller være tilgjengelige for bestemte typer personer som er ansvarlige, involvert i driften av nettstedet (administrasjon, salg, markedsføring, juridisk, systemadministrasjon) eller eksterne parter (for eksempel tredje parti tekniske tjenesteleverandører, postleverandører, vertsleverandører, IT-selskaper, kommunikasjonsbyråer) utnevnt, hvis nødvendig, som dataprosessorer av eieren. Den oppdaterte listen over disse partene kan til enhver tid bli bedt om fra registeransvarlig.

 

Plass

Dataene behandles på datakontrollantens operasjonskontorer og på andre steder hvor partene som er involvert i behandlingen er lokalisert. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt dataansvarlig.

 

Retensjonstid 

Data holdes i den tid det er nødvendig for å yte tjenesten forespurt av brukeren, eller angitt med det formål som er beskrevet i dette dokumentet, og brukeren kan alltid be om at datastyringen suspenderer eller fjerner dataene.

 

Ytterligere informasjon om Datainnsamling og behandling

 

Lovlig handling

Brukerens personopplysninger kan brukes til juridiske formål av dataansvarlig, i retten eller i etapper som fører til mulige rettslige skritt som skyldes feilaktig bruk av denne søknaden eller relaterte tjenester.

Brukeren erklærer å være oppmerksom på at registeransvarlig kan være pålagt å avsløre personlige data etter anmodning fra offentlige myndigheter.

 

Tilleggsinformasjon om brukerens personopplysninger

I tillegg til informasjonen i denne personvernpolicyen, kan dette programmet gi brukeren tilleggs- og kontekstuell informasjon om bestemte tjenester eller innsamling og behandling av personopplysninger på forespørsel.

 

Systemlogger og vedlikehold

For drift og vedlikehold, kan denne applikasjonen og eventuelle tredjepartstjenester samle inn filer som registrerer samhandling med dette programmet (systemlogger) eller bruke andre personlige data (for eksempel IP-adresse) til dette formål.

 

Informasjon som ikke er inkludert i denne policyen 

Flere opplysninger om innsamling eller behandling av personopplysninger kan til enhver tid bli bedt om fra dataansvarlig. Vennligst se kontaktinformasjonen i begynnelsen av dette dokumentet.

 

Brukerens rettigheter

Brukere har til enhver tid rett til å vite om deres personopplysninger er lagret og kan konsultere dataansvarlig for å lære om innholdet og opprinnelsen, for å verifisere nøyaktigheten eller å be om at de skal suppleres, kanselleres, oppdateres eller korrigeres , eller for transformasjon i anonym format eller for å blokkere data som holdes i strid med loven, samt å motsette seg behandlingen av alle legitime grunner. Forespørsler skal sendes til dataansvarlig ved kontaktinformasjonen som er angitt ovenfor. 

 

Endringer i denne personvernreglene

Datakontrollanten forbeholder seg retten til å foreta endringer i denne personvernreglene når som helst ved å varsle brukerne på denne siden. Det anbefales sterkt at du sjekker denne siden ofte, med henvisning til datoen for den siste endringen som er oppført nederst. Hvis en bruker protesterer mot noen av endringene i retningslinjene, må brukeren slutte å bruke dette programmet og kan be om at datastyringen fjerner personopplysningene. Med mindre annet er oppgitt, gjelder den gjeldende personvernreglene for alle personopplysninger dataansvarlig har om brukerne.

 

Avslutte Abonnementet

Our policy is to allow users to unsubscribe from our emails at any time. This can be done by clicking on the unsubscribe link at the bottom of the received email. If you experience any problems unsubscribing, please email cs@blue-diamond-products.co.uk detailing the email address that the emails are being sent to, and we will be happy to assist you.

Kontakt

Hvis du har spørsmål, forespørsler om denne personvernpolitikken, vennligst kontakt oss via e-post til cs@blue-diamond-products.co.uk eller via post til Outdoor Revolution, Unit 1 Brick Park, Bretfield Court, Bretton Street Industrial Estate, Dewsbury, West Yorkshire, WF12 9BY

 

Experience the difference that you only get with outdoor revolution.

Our unique, practical and flexible spaces provide great comfort, practicality and a little luxury to that outdoor adventure.

Play Video

Register your warranty

All Outdoor Revolution products are covered by a one-year warranty. All air products incorporating both a DSV & IF valve since 2017 have a *lifetime guarantee on the air frame.

Register Now

The latest products, offers and guides

Subscribe now to get the latest updates direct to your inbox.