Fortrolighedspolitik

Vi, Blue Diamond Products Ltd (ejere af Outdoor Revolution hjemmeside på www.outdoor-revolution.com) er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne politik og andre dokumenter, der henvises til i den, beskriver, hvordan eventuelle personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, eller som du giver os, behandles af os. Denne politik beskriver især vores synspunkter og praksis vedrørende dine personlige data

Med henblik på databeskyttelsesloven 1998 (loven) er datastyringen Blue Diamond Products Ltd.

Registreringsnummeret til Blue Diamond Products Ltd. på Det Forenede Kongeriges databeskyttelsesregister er 4090477.

For at modtage oplysninger om dine personlige data, er formålene og de parter, dataene deles med, kontaktet ejeren.

Datastyring Og Ejer

Outdoor Revolution
Unit 1 Brick Park
Bretfield Court
Bretton Street Industrial Estate
Dewsbury
West Yorkshire
WF12 9BY

 Ejerkontakt email: cs@blue-diamond-products.co.uk

Typer Af Indsamlede Data

Ejeren giver ikke en liste over indsamlede personoplysninger.

Komplette oplysninger om hver type af indsamlede personoplysninger findes i de dedikerede afsnit af denne privatlivspolitik eller ved specifikke forklaringstekster, der vises før datainsamlingen.

Personoplysningerne kan leveres frit af brugeren eller i tilfælde af brugsdata indsamles automatisk, når de bruger denne applikation.

Alle data, der anmodes om af denne ansøgning, er obligatoriske, og manglende levering af disse data kan gøre det umuligt for denne ansøgning at levere sine tjenester. I tilfælde hvor denne ansøgning specifikt angiver, at visse data ikke er obligatoriske, er brugerne fri til ikke at formidle disse data uden nogen konsekvenser for tilgængeligheden eller funktionen af ​​tjenesten.

Brugere, der er uvisse om, hvilke personlige data der er obligatoriske, er velkomne til at kontakte ejeren.

Enhver brug af cookies - eller andre sporingsværktøjer - ved denne ansøgning eller af ejere af tredjepartstjenester, der anvendes af denne ansøgning, tjener til at levere den service, som brugeren kræver, ud over andre formål beskrevet i dette dokument og i cookiepolitikken, hvis tilgængelig.

Brugere er ansvarlige for tredjeparts personlige data, der er opnået, offentliggjort eller deles gennem dette Applikation, og bekræfter, at de har tredjeparts samtykke til at levere dataene til ejeren.

Tilstand Og Sted For Behandling Af Dataene

Metoder Til Behandling 

Datastyringen behandler brugerens data på en ordentlig måde og træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring eller uautoriseret destruktion af dataene.

Databehandlingen udføres ved hjælp af computere og / eller IT-aktiverede værktøjer, efter organisatoriske procedurer og tilstande, der er strengt relateret til de angivne formål. Ud over den registeransvarlige kan dataene i nogle tilfælde være tilgængelige for bestemte typer ansvarlige personer, der er involveret i driften af webstedet (administration, salg, markedsføring, juridisk, systemadministration) eller eksterne parter (såsom tredje parti-tekniske tjenesteudbydere, postbærere, hosting-udbydere, it-virksomheder, kommunikationsagenturer) udpeget, hvis det er nødvendigt, som dataprocessorer af ejeren. Den opdaterede liste over disse parter kan til enhver tid kræves hos den registeransvarlige.

Placere

Dataene behandles hos datakontrollentens driftskontorer og på andre steder, hvor de involverede parter er placeret. For yderligere information kontakt venligst datakontrolleren.

Retentionstid

Dataene opbevares i det tidsrum, der er nødvendigt for at levere den service, som brugeren har anmodet om, eller angivet ved de formål, der er beskrevet i dette dokument, og brugeren kan altid anmode om, at dataansvarlig suspenderer eller fjerner dataene.

Yderligere Oplysninger Om Dataindsamling Og -Behandling

Sagsanlæg

Brugerens personoplysninger kan benyttes til juridiske formål af den registeransvarlige, i retten eller i de faser, der fører til mulige retssager som følge af ukorrekt brug af denne ansøgning eller de relaterede tjenester.

Brugeren erklærer at være opmærksom på, at den registeransvarlige kan være forpligtet til at afsløre personlige data efter anmodning fra offentlige myndigheder.

Yderligere Oplysninger Om Brugerens Personlige Data

Ud over de oplysninger, der er indeholdt i denne privatlivspolitik, kan denne applikation give brugeren yderligere og kontekstuelle oplysninger om bestemte tjenester eller indsamling og behandling af personoplysninger efter anmodning. 

System Logs and Maintenance

Til drift og vedligeholdelse kan denne applikation og eventuelle tredjepartstjenester indsamle filer, der registrerer interaktion med denne applikation (systemlogfiler) eller bruge andre personlige data (som f.eks. IP-adresse) til dette formål.

Oplysninger, Der Ikke Er Indeholdt I Denne Politik

Flere oplysninger om indsamling eller behandling af personoplysninger kan til enhver tid kræves hos den registeransvarlige. Se venligst kontaktoplysningerne i begyndelsen af dette dokument.

Brugernes Rettigheder

Brugere har til enhver tid ret til at vide, om deres personlige data er blevet gemt og kan høre den dataansvarlige for at lære om deres indhold og oprindelse, for at kontrollere deres nøjagtighed eller at bede om at blive suppleret, annulleret, opdateret eller rettet , eller for deres omdannelse til anonymt format eller for at blokere alle data, der holdes i strid med loven, samt at modsætte sig behandlingen af enhver legitim grund. Anmodninger skal sendes til den registeransvarlige på de kontaktoplysninger, der er angivet ovenfor.

Ændringer I Denne Privatlivspolitik

Datastyringen forbeholder sig ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid ved at give brugerne besked på denne side. Det anbefales kraftigt at tjekke denne side ofte, med henvisning til datoen for den sidste ændring, der er anført nederst. Hvis en bruger modsætter sig nogen af ændringerne i politikken, skal brugeren ophøre med at bruge dette program og kan anmode om, at den registeransvarlige fjerner personoplysningerne. Medmindre andet er angivet, gælder den nuværende gældende privatlivspolitik for alle personoplysninger, som dataansvarlig har om brugerne.

Opsige Abonnement

Vores politik er at give brugerne mulighed for at afmelde fra vores e-mails til enhver tid. Dette kan gøres ved at klikke på unsubscribe linket nederst på den modtagne email. Hvis du oplever problemer med at afmelde dig, skal du sende en e-mail til cs@blue-diamond-products.co.uk, og angive den e-mail-adresse, som e-mails sendes til, og vi hjælper dig gerne.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, henvendelser vedrørende denne privatlivspolitik, kontakt os venligst via e-mail til cs@blue-diamond-products.co.uk eller pr. Post til Outdoor Revolution, Unit 1 Brick Park, Bretfield Court, Bretton Street Industrial Estate, Dewsbury , West Yorkshire, WF12 9BY

Experience the difference that you only get with outdoor revolution.

Our unique, practical and flexible spaces provide great comfort, practicality and a little luxury to that outdoor adventure.

Play Video

Register your warranty

All Outdoor Revolution products are covered by a one year warranty. All products since 2017 have a *lifetime guarantee on the Air-Frame

Register Now

The latest products, offers and guides

Subscribe now to get the latest updates direct to your inbox.